Begeleiding via PGB-budget

Heb jij of een gezinslid hulp nodig? Lees even verder

Wanneer kom je in aanmerking voor hulp?

Als jij of een gezinslid op dit moment niet meekan doen in de samenleving. Als er sprake is van isolatie, niet naar school of werk kunnen door div problemen, zoals verslavingen, of andere "labels" die jij of je kind heeft. 

Al met al is het altijd een vervelende situatie als je de grip op je kind of het leven kwijt bent. Het is wellicht beter om op tijd hulp in te schakelen voordat de situatie erger wordt.

Kinderen of jongvolwassen vanaf 16+

Altijd lastig om te moeten erkennen dat het in jouw gezin niet meer gaat zoals je had gehoopt/verwacht. Ook is het lastig om hulp te vragen, toch kan het verhelderend zijn om iemand mee te laten kijken. Je zit zelf vast in een bepaald patroon waardoor je de situatie niet goed meer kan overzien. Je hart luchten en wat advies en tips krijgen, kan dan fijn zijn. 

Maar ook voor jou kind is het fijn om met iemand te kunnen praten die "neutraal" is en luistert naar zijn/haar gevoelens. Of misschien durft je kind niet te vertellen wat er aan de hand is omdat men zich schaamt, of misschien wel bedreigt wordt. Er zijn zoveel situatie waardoor er afstand ontstaat tussen ouders en kinderen.

Misschien "verkeerde" vrienden waardoor de thuissituatie regelmatig escaleert of dreigt te escaleren.

Wordt je kind genegeerd of gepest waardoor je ziet dat je kind lijdt onder de situatie en zich terugtrekt.

Genoeg redenen om aan de bel te trekken.

Hulp bij 21+

Durf je niet meer naar buiten vanwege psychische aandoeningen zoals depressie, Burn-out, angsten, verslavingen ect. Of beland je iedere keer in de problemen omdat je verkeerde beslissingen neemt. Wellicht is juist een "keuze" maken een probleem. Voel jij je eigenlijk heel ongelukkig en is je leven niet zoals jij het voor je zag. Of anders gezegd: "je bent de grip op je leven kwijt".

Of zijn het juist de lichamelijke aandoeningen/ziektes waardoor je niet mee mee kunt doen in de samenleving, ben je eenzaam en zou je graag hulp/begeleiding ontvangen om te kijken of het allemaal iets aangenamer zou kunnen worden.

Wat kan ik voor je doen?

Samen met jou, kan ik in kaart brengen of je evt recht hebt op begeleiding vanuit PGB-budget of WMO (jeugd)

Mijn naam is dus Yvonne en mijn Praktijk heet STOER, en werk voor mijzelf, als coach en ambulant begeleider. Dit doe ik via het PGB-budget of als het om jeugdzorg betreft, gaat dit via de gemeente, de WMO.

Ook kan ik je hierbij helpen om uit te zoeken wat voor jou de beste weg is. 

Het is wel belangrijk dat jij echt hulp wilt! Dat je bereid bent om te veranderen of andere keuzes te maken. Misschien een beetje hard, maar ik ga niet trekken aan een dood paard, ik wil je helpen als jij openstaat voor verandering in je leven.

Zou je graag wat meer informatie hierover willen? Neem dan gerust contact met me op.


Diploma's

Uiteraard beschik ik over de juiste diploma's om vergoeding te krijgen via het PGB-budget.

Daarnaast beschik ik over ruime ervaring in de GGZ, maar zag ook dat het anders moet. Daarom heb mijzelf verder ontwikkeld door verschillende opleidingen en cursussen te doen.

Zelf sta ik sterk in mijn schoenen omdat ik heb ervaren dat ik leef volgens mijn eigen leefregels. Dit houd in dat ik jouw dit dus uit eigen ervaring kan leren.

Dit betekent ook dat ik je een spiegel voor kan houden en in jouw ogen niet altijd aardig ben. Dit is helaas wel eens nodig om je wakker te schudden.

Ik wil graag coachen en helpen op een manier die bij mij past, en waarvan ik heb ervaren dat de basis hulp bestaat uit: Luisteren, 100% aandacht, empathie, en dat jij de specialist bent, jij weet wat jij nodig hebt, alleen ben je het even kwijt, maar help graag met zoeken. 

Daarnaast houd ik van een grapje, dit hoort er ook echt bij. Ik ben open en eerlijk, ik draai er niet omheen. Als dit ook bij jou past hebben we misschien een klik. Want dat is wel belangrijk. 

Als je mij hebt als coach, ben ik er 100% voor jou. Je kunt mij in vertrouwen nemen ik zal je steunen daar waar ik kan en sturen daar waar het nodig is. 

Zelf alvast onderzoek doen?

Via onderstaande link kun je zelf al wat meer informatie krijgen. Jezelf inlezen en voorbereiden is altijd goed.

https://www.svb.nl/nl/pgb/een-zorgovereenkomst-afsluiten/kies-de-juiste-zorgovereenkomst