MatriX         sessies

Last van nachtmerries, flashbacks of paniekaanvallen na een heftige gebeurtenis of bewust trauma?

De MatriXmethode koppelt direct de gevoelens los van een heftige situatie die jij bewust hebt meegemaakt, zoals een auto ongeluk, heftige beelden na een overval, maar ook een beet van een hond of iets anders waar jij enorme spanning bij hebt ervaren en nog steeds beelden rondspoken in je hoofd.

Zeg vaarwel tegen innerlijke chaos, pijn, nachtmerries, angst en paniekaanvallen

Volledig online, vanuit je veilige omgeving

      De MatriXmethode kunnen we online doen, dit gaat via zoom. Lukt dit niet dan kan het ook via de telefoon.

De kracht van gedachten: onderschat ze niet!

Onze gedachten zijn enorm krachtig en beïnvloeden jou en je omgeving de gehele dag door. 

Na een heftige gebeurtenis kunnen er bij jou beelden in je hoofd blijven rondspoken. Soms zo erg dat je er nachtmerries van krijgt, paniekaanvallen of erge angstgevoelens.

Hoe fijn is het als je deze beïnvloeding kunt controleren? En dit kunt inzetten om jouw angsten onder controle te krijgen? 

De keuze die je vandaag maakt, verandert de dag van morgen!

Hoe gaat de Matrix-sessie mij helpen?

Met de MatriXmethode kun je eenvoudig de heftige emoties van situaties loskoppelen en rust vinden in je eigen lijf. Dankzij deze methode kun je emotionele blokkades opheffen en direct verlichting van stress en angst ervaren. Bovendien bereik je blijvende resultaten na slechts één sessie.

Met deze methode ontdek je hoe je eigen regie kunt voeren over je eigen emoties en hoe je negatieve overtuigingen kunt veranderen. De MatriXmethode is een effectieve oplossing voor bewust meegemaakte trauma's. Ontdek nu de kracht van de MatriXmethode en ervaar hoe je emoties constant opruimt en binnen enkele minuten transformatie bereikt.Omdat de reviews vrij persoonlijk zijn, is er niet altijd toestemming om foto's en achternamen te gebruiken. Maar ze zijn wel echt en oprecht.

Yvonne leerde mij een visualisatie-oefening tegen heftige pijn waar ik veel aan had en die ik zeker vaker in ga zetten. Zo mooi hoe de geest werkt en hoe krachtig die oefening is. Dankjewel, Yvonne, ik ben er heel blij mee !

Hoi Yvonne

Ik wil even met je delen…

 dat ik gisteren een gewoon gesprek heb gehad met mijn collega!!! Zonder al mijn emoties (ik schrok weer even toen ik hem zag maar heb me direct herpakt)

Ik ben TROTS op me zelf!!!

Dat allemaal dankzij jou😘 ik ben je heel dankbaar ☺️

Al jaren merkte ik dat ik een last op mijn schouder droeg, een situatie die me boos maakte. Heel snel kon Yvonne me helpen om dit volledig te veranderen en me inzicht te geven, waardoor ik mijn gedachte en gevoel over de situatie helemaal kon veranderen. Wat bijzonder hoe dit zo snel in korte tijd al kan, van iets waar ik jaren mee worstelde! De positiviteit en kracht van hoe Yvonne me begeleidt in de sessie is heel erg fijn, ik ben heel dankbaar dat ik die last van mijn schouder kwijt ben.

Ik voel me verlicht en bevrijd van een naar gevoel die ik had. Afgelopen dinsdag had ik het met een cliënt over de periode van mijn man en ik kon er over praten zonder meteen vol te schieten. Ook heb ik al 2 nachten goed geslapen! De behandeling heeft me echt heel goed gedaan!

Ik ben zo blij met de behandeling, dat is moeilijk in woorden uit te drukken. Dank je wel!!!

Vandaag merkte ik zelfs dat ik even een blij gevoel had en daar schrok ik van, want dat heb ik al maanden niet meer gevoeld. 

Een cliënt zei vandaag dat ze vond dat ik er rustiger uit zag in mijn gezicht. Dat had ik zelf ook gezien. Dus al met al een positief effect van de behandeling.

Ook al is het gemis enorm groot en doet me nog heel veel pijn, maar dat mag ook en ik laat het er ook zijn.

sinds jouw behandeling heb ik het gevoel meer aan jouw coaching/behandeling te hebben dan bij de rouwtherapeut. Het gevoel bij jou is warmer en persoonlijker.

Is het mogelijk dat ik een aantal coaching sessies bij jou kan volgen? 

gr Janneke

Zet vandaag nog die stap om direct verlichting en rust te ervaren

MatriX coach sessie

ÉÉN SESSIE: 75,= EURO

Resultaat na het onderzoek van de werking MatriXmethode

De MatriXmethode is uitgebreid onderzocht door  onafhankelijke onderzoekers.

Linker kolom voor de MatriX sessie, rechterkolom resultaat na de MatriX sessies

Ben je benieuwd naar het volledige rapport? klik dan op de link hieronder

Met de MatriXmethode, koppel je heftige gevoelens van situaties los en voel je direct rust en ruimte in je lijf.

75,= EURO

250,= EURO

Liever eerst een adviesgesprek?

Via een online-sessie, help ik jouw negatieve gevoel, wat vast zit aan heftige gebeurtenissen en trauma's, te neutraliseren. Dit gaat ervoor zorgen dat je meer rust en ruimte gaat ervaren. en zo de grip op je leven weer terug krijgt.

Ben jij op zoek naar een positief en evenwichtig leven van mentale en fysieke gezondheid?

Vooral de krachtige tool van visualisatie (jouw eigen kracht),  met behulp van de MatrixMethode geeft een zeer snel en effectief resultaat.

Wil je liever eerst een adviesgesprek? Plan dan hieronder een datum in mijn agenda

Volg mij op facebook voor meer verhalen

Facebook