Je eigen persoonlijke meditatie


Dat is mogelijk!

Welke meerwaarde heeft een persoonlijke meditatie, boven een standaard meditatie precies? Ik ga het proberen  je uit te leggen.

Je dromen komen uit, geluk & toeval zullen vaker op je pad komen

Creëer je eigen werkelijkheid.

Alles heeft te maken met energie overdracht, dit heet in wetenschappelijke termen "Kwantum Fysica". Ben je nieuwsgierig en wil je precies weten hoe dit werkt? Dan kun je hiervoor de training aanschaffen die ik heb gemaakt om je op simpele wijze uit te leggen hoe het werkt. 

Ook zijn hierover heel veel boeken geschreven. Dus wat ik je ga vertellen is niets nieuws alleen weten heel veel mensen niet hoe een gedachte, wens of droom werkelijkheid kan worden. 

Inmiddels weet ik nu dat vroeger (onbewust) mijn, gedachtes of dromen werden verhoord. 

Nu ik "bewust" weet hoe wij gebruik mogen maken van deze Bron,  God, Al wat is of het Universum, mag ik het jou ook leren. We mogen leven in overvloed en leven in overvloed is voor iedereen verschillend, dit kan voldoende voedsel zijn, liefde, of zakelijk succes..

Inmiddels weet ik ook dat ik een unieke persoonlijke meditatie voor jou kan en mag maken, met alle elementen die belangrijk zijn om het doel of droom, kracht bij te zetten en jouw dromen, wensen of gedachten tot een werkelijkheid kunnen maken.

Daarnaast is het belangrijk, dat jij volledig met je aandacht, gevoel, vertrouwen en volledige overgave, en daarnaast je gedrag aanpast op wat jij in gedachte uitzend naar het universum . Bergrijp je niet wat ik hiermee bedoel? Geeft niets ik leg je dit dan ook allemaal uit in de training, in de meditatie begeleid ik je hierin.

Neem voor een persoonlijke en krachtige meditatie, contact met me op

Wat gaan we doen

Ik wil mijn persoonlijke meditatie

Bestel hier je persoonlijke Meditatie

Vind je het lastig om je doelen of dromen in je gedachten, tot realiteit om te zetten. Laat me jou hierbij dan helpen.

De prijs 99,= euro 

Ik wil de training Kwantum Fysica doen

Bestel hier de training Kwantum Fysica

ontdek de kracht in jezelf, door de juiste elementen bij elkaar te brengen en toe te passen.

De prijs 49,=